Σπιτική Μπύρα

Νερατζής Ηλίας
Sales price 13,00 €
Discount
Description

Το βιβλίο Σπιτική Μπύρα έλειπε και ήλθε.
Έλειπε από την ελληνική βιβλιογραφία ενώ οι ανάγκες για την παραγωγή σπιτικής μπύρας μεγάλωναν.

Οι ερασιτέχνες πολλές φορές όταν αποφασίσουν να ασχοληθούν με την διαδικασία της παραγωγής μπύρας στο σπίτι βρίσκονται μπροστά σε πολλά επιτακτικά ερωτήματα όπως:  τι είναι βύνη, πως ετοιμάζεται το ζυθογλεύκος, κάνει το νερό της βρύσης ή θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί διαφορετικό νερό κλπ. Οι πιο προχωρημένοι ρωτάνε τι βύνη να χρησιμοποιήσουν για να παρασκευάσουν μια σκούρα μπύρα ή ανοιχτόχρωμη Ale, τι είναι ο λυκίσκος και πότε τον βάζουμε και άλλες ερωτήσεις που θεωρούμε ότι το μικρό βιβλίο της Σπιτικής Μπύρας απαντάει.

Η Σπιτική Μπύρα περιλαμβάνει τρία στάδια που αφορούν τα τρία στάδια των αναγνωστών. Τους πολύ αρχαρίους (πρώτη φορά παραγωγή μπύρας από κιτ) τους λίγο προχωρημένους (ξεπεράσανε την πρώτη φορά: Παρασκευή μπύρας με κιτ και βύνη) και τους αρκετά γνώστες - ερευνητές της μπύρας που παρασκευάζουν  μπύρες αποκλειστικά από βύνη (All grain)   Εάν ο αναγνώστης ακολουθήσει τις οδηγίες της Σπιτικής Μπύρας θα μπορεί να παρασκευάζει την μπύρα της αρεσκείας του και το σημαντικότερο θα μάθει να πειραματίζεται με πρώτες ύλες της αρεσκείας του.

Ο συγγραφέας Ηλίας Νεραντζής είναι καθηγητής ειδικός σε θέματα των Μικροβιακών Ζυμώσεων.

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.

Τα νέα μας

E-shop

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μετράει στο σύνολό του 83 προϊόντα. Περιοδικά αλλά και βιβλία, για επαγγελματίες αλλά και για ερασιτέχνες, για το κρασί και το αμπέλι αλλά και για τα αποστάγματα, τον ζύθο και την γαστρονομία. Όλα τους περιμένουν για μια θέση στην βιβλιοθήκη σας!

Latest News

Συνδρομή

Γραφτείτε συνδρομητές στο περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ, την παλαιότερη ελληνική επιστημονική έκδοση στον Αμπελοοινικό χώρο.

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε νέα μας? Γραφτείτε στο Newsletter μας!

Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Περισσότερα…