Αμπελουργία & Οινοποίηση

Τσακίρης Αργύρης
Sales price 16,50 €
Discount
Description

Στο βιβλίο "Αμπελουργία και Οινοποίηση" θα βρείτε λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με:

  • Τη σύγχρονη συμβατική ποιοτική αμπελοκαλλιέργεια και οινολογία όπου επιτρέπεται η χρήση συνθετικών λιπασμάτων & φυτοφαρμάκων, καθώς και την προσθήκη διαφόρων «οινολογικών» ουσιών κατά την παραγωγή του κρασιού με σκοπό την επίτευξη της καλύτερης δυνατής οργανοληπτικής ποιότητας
  • Τη βιολογική αμπελοκαλλιέργεια και την οικολογική οινοποίηση όπου ακολουθούνται μέθοδοι φιλικές προς τα γειτονικά φυτά και τους μικροοργανισμούς που συμβιώνουν με το αμπέλι και περιορσμό στην χρήση των οινολογικών ουσιών.
  • Τη βιοδυναμική αμπελουργία και οινοποίηση όπου εκτός απ' τις αρχές της βιολογικής καλλιέργειας λαμβάνεται υπ' όψιν η επίδραση των κοσμικών δυνάμεων στο αμπέλι και στο κρασί.
  • Και τέλος την φυσική (αληθινή, οικολογική) οινοποίηση που ενσωματώνει την τεχνολογική πρόοδο αλλά αποκλείει κάθε προσθήκη στο αμπέλι και στο κρασί έστω και σε βάρος αυτού που σήμερα αποδεχόμαστε σαν ποιότητα στο κρασί.

* Πρόκειται για μία παλαιότερη έκδοση και για αυτό υπάρχει σε ένα (1) μόνο τελευταίο αντίτυπο. Την καινούρια έκδοση μπορείτε να την παραγγείλετε εδώ.

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.

Τα νέα μας

E-shop

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μετράει στο σύνολό του 83 προϊόντα. Περιοδικά αλλά και βιβλία, για επαγγελματίες αλλά και για ερασιτέχνες, για το κρασί και το αμπέλι αλλά και για τα αποστάγματα, τον ζύθο και την γαστρονομία. Όλα τους περιμένουν για μια θέση στην βιβλιοθήκη σας!

Latest News

Συνδρομή

Γραφτείτε συνδρομητές στο περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ, την παλαιότερη ελληνική επιστημονική έκδοση στον Αμπελοοινικό χώρο.

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε νέα μας? Γραφτείτε στο Newsletter μας!

Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Περισσότερα…