Ετήσια Συνδρομή

Ισχύει για τα τεύχη Νο. 54 (Ιούνιος 2018) και Νο. 55 (Δεκέμβριος 2018)
Sales price 20,00 €
Discount
Description

Aποτελεί την μοναδική ελληνική επιστημονική έκδοση στον Αμπελοοινικό χώρο. Στόχος του είναι η ενημέρωση όλων όσων απασχολούνται στον τομέα της Αμπελουργίας, της Οινοποιίας, της Ποτοποιίας και της Προώθησης των προϊόντων αυτών των κλάδων.

Με τα άρθρα του καλύπτει όλους τους τομείς, όπως:

  • το Αμπέλι - και ειδικότερα την προετοιμασία του εδάφους, την καλλιέργεια, τις ασθένειες και πως αντιμετωπίζονται, το ρόλο των διαφόρων ποικιλιών στην διαμόρφωση των χαρακτήρων των κρασιών,
  • την Παραγωγή - έναν ιδιαίτερα σημαντικό τομέα για την οινοποιία, με τις νέες τεχνικές ζύμωσης,
  • το Βαρέλι - που είναι σπουδαίος συντελεστής στην ωρίμανση αλλά και στην παλαίωση των κρασιών στο στάδιο μετά την εμφιάλωση,
  • το Marketing - καθώς η αύξηση των πωλήσεων παραμένει μόνιμα ο βασικός προβληματισμός των οινοπαραγωγών και των εμπόρων. Την ανάγκη αυτή έρχεται να καλύψει το περιοδικό με δημοσιεύσεις πρωτότυπες και άγνωστες στο ευρύ κοινό, με έρευνες για την αγορά του κρασιού στην Ελλάδα.

Εκδίδεται δύο φορές το χρόνο, είναι συνδρομητικό και διανέμεται αποκλειστικά από το περιοδικό. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα ταχυδρομικά έξοδα και ο ΦΠΑ και για τα δύο τεύχη.

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.

Τα νέα μας

E-shop

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μετράει στο σύνολό του 83 προϊόντα. Περιοδικά αλλά και βιβλία, για επαγγελματίες αλλά και για ερασιτέχνες, για το κρασί και το αμπέλι αλλά και για τα αποστάγματα, τον ζύθο και την γαστρονομία. Όλα τους περιμένουν για μια θέση στην βιβλιοθήκη σας!

Latest News

Συνδρομή

Γραφτείτε συνδρομητές στο περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ, την παλαιότερη ελληνική επιστημονική έκδοση στον Αμπελοοινικό χώρο.

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε νέα μας? Γραφτείτε στο Newsletter μας!

Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Περισσότερα…