Διαφήμιση

 • Γιατί χρειάζομαι την διαφήμιση;

  Αν η ποιότητα των προϊόντων είναι ο κορμός και οι ρίζες ενός δέντρου, τότε η διαφήμιση είναι σίγουρα το νερό και το φως. Εμείς γνωρίζουμε καλά τη δύναμη της διαφήμισης και πόσο ζωτικό στοιχείο αποτελεί για την καθιέρωση μιας εταιρείας και την αναγνώριση των προϊόντων ή των υπηρεσιών της. Σίγουρα μπορούμε να βρούμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να σας εξυπηρετήσουμε.

 • Θέλω να διαφημίσω την επιχείρησή μου και τα προϊόντα σε εσάς. Τι επιλογές έχω;

  Έχετε δύο επιλογές : τοποθετώντας διαφημιστική καταχώρηση στο έντυπο περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ ή αναρτώντας banner στην ιστοσελίδα μας. Διαφημίσεις στον έντυπο τύπο ή στο διαδίκτυο, σε μεγάλα ή μικρότερα μεγέθη, η γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι για όλα τα γούστα και βαλάντια. Σημειώστε μόνο αυτό, στην διαφήμιση ισχύει το «μία ίσον καμία». Η μεμονωμένη διαφήμιση κάνει μία εταιρεία πιο γνωστή στο κοινό που απευθύνεται, αλλά προκειμένου να εδραιωθεί χρειάζεται συνεχή επανάληψη.

 • Τι μέγεθος μπορεί να έχει η διαφημιστική καταχώρηση και ποιο το κόστος της;

  Όσον αφορά το μέγεθος οι επιλογές είναι πολλές ανάλογα το μέσο και για συντομία χώρου δεν μπορούμε να τις αναφέρουμε όλες εδώ. Όσον αφορά το κόστος και αυτό ποικίλει ανάλογα με το μέγεθος, τη σελίδα τοποθέτησης της διαφήμισής σας και φυσικά το μέσο. Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να ενημερωθείτε για τις τιμές, τις διαστάσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

 • Δεν έχω έτοιμη διαφήμιση. Εσείς μπορείτε να αναλάβετε αυτό το κομμάτι;

  Βέβαια, αν πρόκειται για μία απλή μακέτα, το επιτελείο του περιοδικού μπορεί να αναλάβει τον σχεδιασμό της διαφήμισής σας, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος. Απλά, ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για να σας δώσουμε κάθε πληροφορία.

 • Υπάρχουν πακέτα προσφορών που θα έπρεπε να γνωρίζω;

  Φυσικά. Αν δηλώσετε ότι επιθυμείτε δύο ίδιου μεγέθους καταχωρήσεις - είτε στο ίδιο τεύχος είτε σε δύο διαφορετικά - τότε παρέχεται έκπτωση στην τιμή. Απλά, ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας.

 • Δεχόσαστε και δελτία τύπου; Υπάρχει κάποιο κόστος;

  Βεβαίως και δεχόμαστε. Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας αποστέλλοντας email με το δελτίο τύπου και το σχετικό φωτογραφικό υλικό χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Σημειώστε ότι τα δελτία τύπου είναι ένα είδος διαφήμισης και εμείς στο περιοδικό παρέχουμε αυτήν την υπηρεσία χωρίς κανένα προσωπικό οικονομικό κέρδος.

  • Προσπαθούμε να ανεβάζουμε ότι υλικό μας αποστέλλετε όμως, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας μας, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να καθυστερήσει ή ακόμα και να διακοπεί η ανάρτησή του. Μην ξεχνάτε, λοιπόν, ότι όσο νωρίτερα αποστείλετε το δελτίο τύπου σας τόσο πιθανότερη κάνετε την έγκαιρη ανάρτησή του.
  • Δελτία τύπου σε μορφή pdf, jpg ή κάποια άλλη μορφή η οποία δεν μεταφέρεται σε αρχείο κειμένου υπάρχει πιθανότητα να μην αναρτηθούν. Το ίδιο ισχύει για δελτία τύπου χωρίς φωτογραφικό υλικό.

Τα νέα μας

Latest News

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε νέα μας? Γραφτείτε στο Newsletter μας!

Παρακαλούμε εισάγετε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «ΕΓΓΡΑΦΗ»:

Επικοινωνία

Τηλέφωνο:
210.67 16 932

Ημέρες λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή

Ώρες λειτουργίας:
10.00 - 18.00

Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Περισσότερα…