Οινολογία

  • Τι είναι το περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ;

    Η ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ αποτελεί την παλαιότερη ελληνική επιστημονική έκδοση στον Αμπελοοινικό χώρο. Στόχος της είναι η ενημέρωση όλων όσων απασχολούνται στον τομέα της Αμπελουργίας, της Οινοποιίας, της Ποτοποιίας και της Προώθησης των προϊόντων αυτών των κλάδων. Από το 1992 φτάνει, χωρίς διακοπές, στα χέρια συνδρομητών της, κάτι που μας κάνει περήφανους, αφού τόσο μεγάλο διάστημα για ένα κλαδικό επαγγελματικό περιοδικό αποτελεί σπάνιο φαινόμενο.

  • Ποια είναι η ύλη του;

    Η ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ με τα άρθρα της καλύπτει όλους τους τομείς, όπως:

    • το Αμπέλι - και ειδικότερα την προετοιμασία του εδάφους, την καλλιέργεια, τις ασθένειες και πως αντιμετωπίζονται, το ρόλο των διαφόρων ποικιλιών στην διαμόρφωση των χαρακτήρων των κρασιών,
    • την Παραγωγή - έναν ιδιαίτερα σημαντικό τομέα για την οινοποιία, με τις νέες τεχνικές ζύμωσης,
    • το Βαρέλι - που είναι σπουδαίος συντελεστής στην ωρίμανση αλλά και στην παλαίωση των κρασιών στο στάδιο μετά την εμφιάλωση,
    • το Marketing - καθώς η αύξηση των πωλήσεων παραμένει μόνιμα ο βασικός προβληματισμός των οινοπαραγωγών και των εμπόρων.

    Τεύχη περιοδικού

  • Πόσα τεύχη κυκλοφορούν ετησίως;

    Κυκλοφορούν δύο τεύχη το χρόνο, ένα τον Ιούνιο και ένα τον Δεκέμβριο.

  • Λαμβάνω την ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ και θέλω να διαφημιστώ στις σελίδες της. Ποιο είναι το κόστος;

    Πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για τις τιμές, τις προσφορές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των διαφημίσεων.

Τα νέα μας

Latest News

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε νέα μας? Γραφτείτε στο Newsletter μας!

Παρακαλούμε εισάγετε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «ΕΓΓΡΑΦΗ»:

Επικοινωνία

Τηλέφωνο:
210.67 16 932

Ημέρες λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή

Ώρες λειτουργίας:
10.00 - 18.00

Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Περισσότερα…