Οινολογία

 • Τι είναι το περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ;

  Η ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ αποτελεί την παλαιότερη ελληνική επιστημονική έκδοση στον Αμπελοοινικό χώρο. Στόχος της είναι η ενημέρωση όλων όσων απασχολούνται στον τομέα της Αμπελουργίας, της Οινοποιίας, της Ποτοποιίας και της Προώθησης των προϊόντων αυτών των κλάδων. Από το 1992 φτάνει, χωρίς διακοπές, στα χέρια συνδρομητών της, κάτι που μας κάνει περήφανους, αφού τόσο μεγάλο διάστημα για ένα κλαδικό επαγγελματικό περιοδικό αποτελεί σπάνιο φαινόμενο.

 • Ποια είναι η ύλη του;

  Η ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ με τα άρθρα της καλύπτει όλους τους τομείς, όπως:

  • το Αμπέλι - και ειδικότερα την προετοιμασία του εδάφους, την καλλιέργεια, τις ασθένειες και πως αντιμετωπίζονται, το ρόλο των διαφόρων ποικιλιών στην διαμόρφωση των χαρακτήρων των κρασιών,
  • την Παραγωγή - έναν ιδιαίτερα σημαντικό τομέα για την οινοποιία, με τις νέες τεχνικές ζύμωσης,
  • το Βαρέλι - που είναι σπουδαίος συντελεστής στην ωρίμανση αλλά και στην παλαίωση των κρασιών στο στάδιο μετά την εμφιάλωση,
  • το Marketing - καθώς η αύξηση των πωλήσεων παραμένει μόνιμα ο βασικός προβληματισμός των οινοπαραγωγών και των εμπόρων.

  Τεύχη περιοδικού

 • Πόσα τεύχη κυκλοφορούν ετησίως και που μπορώ να βρω το περιοδικό;

  Το περιοδικό είναι αποκλειστικά συνδρομητικό και αποστέλλεται μέσω των ελληνικών ταχυδρομείων ΕΛΤΑ. Κυκλοφορούν δύο τεύχη το χρόνο, ένα τον Ιούνιο και ένα τον Δεκέμβριο.

 • Ποια είναι συνδρομή;

  Για μια ετήσια συνδρομή (αντιστοιχεί σε 2 τεύχη) το κόστος ανέρχεται στα 20,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των ταχυδρομικών εξόδων και του Φ.Π.Α.

  • Η συγκεκριμένη τιμή περιλαμβάνει το κόστος για αποστολή των δύο τευχών μόνο εντός της Ελλάδας και μόνο μέσω των ελληνικών ταχυδρομείων ΕΛΤΑ. Άλλος τρόπος αποστολής ή/και άλλη χώρα παράδοσης θεωρούνται ειδικές αποστολές και θα πρέπει να εξεταστούν ξεχωριστά.
  • Τα τεύχη που παραλαμβάνει ο εκάστοτε νέος συνδρομητής ορίζονται ανά ημερολογιακό έτος, έτσι αν π.χ. γραφτεί στην μέση του έτους τότε θα παραλάβει αναδρομικά τα τεύχη που έχασε.

 • Πως μπορώ να γραφτώ συνδρομητής;

  Η ιστοσελίδα μας παρέχει την δυνατότητα να δηλώσετε εύκολα και γρήγορα το ενδιαφέρον σας ηλεκτρονικά: από το e-shop προσθέτετε στο καλάθι σας την "Ετήσια Συνδρομή" και πληκτρολογείτε τα στοιχεία που σας ζητούνται. Επόμενο και τελευταίο βήμα είναι η κατάθεση του ποσού σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, δηλώνοντας σαν αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας.

  • Η τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων προηγείται της εγγραφής στην λίστα των συνδρομητών.
  • Μεταφορά χρημάτων ή κατάθεση του ποσού από διαφορετική των ανωτέρων τράπεζα, με αποτέλεσμα την κράτηση επιπλέον ποσού ως προμήθεια επιβαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον αγοραστή.

  Συνδρομή στο περιοδικό

 • Ξέχασα να γράψω σαν αιτιολογία κατάθεσης το όνομά μου. Τώρα τι πρέπει να κάνω;

  Απλά ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας ώστε να μας ενημερώσετε για το όνομα της τράπεζας που έγινε η κατάθεση και τον αριθμό του καταθετηρίου ή την ημερομηνία της κατάθεσης.

  • Σε περίπτωση αμέλειας ενημέρωσής μας, το περιοδικό δεν φέρει ευθύνη για την πιθανή μη εγγραφή σας στην λίστα των συνδρομητών.

 • Το e-shop με μπερδεύει. Υπάρχει άλλος τρόπος εγγραφής;

  Φυσικά. Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να σας γνωρίσουμε τους λογαριασμούς για την κατάθεση των χρημάτων, καθώς και να δηλώσετε τα στοιχεία σας : Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση, Ιδιότητα, Τηλέφωνο και Email.

 • Τι γίνεται με τα προσωπικά μου δεδομένα;

  Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε τόσο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος όσο και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν σαν σκοπό την εκτέλεση της συναλλαγής, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το περιοδικό και δεν δίνονται σε τρίτους.

 • Λαμβάνω την ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ και θέλω να διαφημιστώ στις σελίδες της. Ποιο είναι το κόστος;

  Πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για τις τιμές, τις προσφορές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των διαφημίσεων.

Τα νέα μας

E-shop

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μετράει στο σύνολό του 83 προϊόντα. Περιοδικά αλλά και βιβλία, για επαγγελματίες αλλά και για ερασιτέχνες, για το κρασί και το αμπέλι αλλά και για τα αποστάγματα, τον ζύθο και την γαστρονομία. Όλα τους περιμένουν για μια θέση στην βιβλιοθήκη σας!

Latest News

Συνδρομή

Γραφτείτε συνδρομητές στο περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ, την παλαιότερη ελληνική επιστημονική έκδοση στον Αμπελοοινικό χώρο.

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε νέα μας? Γραφτείτε στο Newsletter μας!

Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Περισσότερα…