Ιστοσελίδα

 • Τι μπορεί κάποιος να βρει στην ιστοσελίδα σας;

  Το oinologia.com.gr δεν είναι ένα στατικό website, αλλά ενημερώνεται σε σχεδόν καθημερινή βάση με νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις. Ταυτόχρονα διαθέτει και ηλεκτρονικό κατάστημα.

 • Τι ακριβώς πουλάει το e-shop σας;

  Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορεί ο αναγνώστης να γραφτεί συνδρομητής ή να ανανεώσει την συνδρομή του στο έντυπο περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ, καθώς και να αγοράσει προηγούμενα τεύχη, μεμονωμένα. Επίσης, μπορεί να βρει τα δύο βιβλία της σειράς Αμπελοοινικά Θέματα που έχει εκδώσει το περιοδικό, καθώς και να διαλέξει μέσα από μία μεγάλη γκάμα βιβλίων άλλων εκδόσεων, βάση του θέματος που τον ενδιαφέρει : το αμπέλι, το κρασί, την μπίρα, τα αποστάγματα ή την γαστρονομία.

  Ετήσια συνδρομή Προηγούμενα τεύχη Αμπελοοινικά Θέματα Άλλες εκδόσεις

 • Τι ειδήσεις θα διαβάσω στην ιστοσελίδα σας;

  Συγκεντρώνουμε και παρουσιάζουμε τις διάφορες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν προκειμένου να τις σημειώσετε στην ατζέντα σας, καθώς και γενικότερες ειδήσεις εντός και εκτός συνόρων, που αφορούν τόσο το κρασί όσο την μπίρα και τα αποστάγματα. Επιπλέον, στην ιστοσελίδα μας μπορεί κάποιος να βρει αγγελίες προσφοράς και ζήτησης μηχανολογικού εξοπλισμού, εργασίας και όχι μόνο.

 • Μπορώ να δω κι εγώ αναρτημένα στην ιστοσελίδα σας τα νέα της επιχείρησής μου ή την αγγελία μου;

  Φυσικά. Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας αποστέλλοντας email με το δελτίο τύπου και το σχετικό φωτογραφικό υλικό ή την αγγελία σας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Σημειώστε ότι τα δελτία τύπου είναι ένα είδος διαφήμισης και εμείς στο περιοδικό παρέχουμε αυτήν την υπηρεσία χωρίς κανένα προσωπικό οικονομικό κέρδος.

  • Προσπαθούμε να ανεβάζουμε ότι υλικό μας αποστέλλετε όμως, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας μας, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να καθυστερήσει ή ακόμα και να διακοπεί η ανάρτησή του. Μην ξεχνάτε, λοιπόν, ότι όσο νωρίτερα αποστείλετε το δελτίο τύπου σας τόσο πιθανότερη κάνετε την έγκαιρη ανάρτησή του.
  • Δελτία τύπου σε μορφή pdf, jpg ή κάποια άλλη μορφή η οποία δεν μεταφέρεται σε αρχείο κειμένου υπάρχει πιθανότητα να μην αναρτηθούν. Το ίδιο ισχύει για δελτία τύπου χωρίς φωτογραφικό υλικό.
  • Όλες οι αγγελίες παραμένουν ενεργές στο website μας για δύο μήνες εκτός και αν υπάρχει ενημέρωση για τη λήξη τους ή για την παράτασή τους.

 • Μπορώ να βάλω banner της επιχείρησής μου στην ιστοσελίδα σας;

  Βεβαίως, απλά ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για τις τιμές και τα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά.

 • Στέλνετε newsletters; Τι ενημέρωση θα μου παρέχουν;

  Στέλνουμε newsletters όταν απαιτείται. Μέσω αυτών μπορείτε να ενημερωθείτε για την κυκλοφορία των καινούριων τευχών, τις νέες αφίξεις στο e-shop μας, την παρουσία μας σε εκθέσεις, την δημιουργία διαγωνισμών ή προσφορών, την πραγματοποίηση ημερίδων κ.λ.π. Με λίγα λόγια, τα τελευταία νέα μας και τα μελλοντικά σχέδιά μας. Επίσης, μέσω των ίδιων newsletter πολλές φορές προωθούμε ειδήσεις, που μπορεί να μην αφορούν αποκλειστικά το περιοδικό, αλλά γενικά τον κλάδο του κρασιού, της μπύρας και των αποσταγμάτων και οι οποίες κρίνουμε ότι αξίζουν την προσοχή όλων μας.

Τα νέα μας

E-shop

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μετράει στο σύνολό του 83 προϊόντα. Περιοδικά αλλά και βιβλία, για επαγγελματίες αλλά και για ερασιτέχνες, για το κρασί και το αμπέλι αλλά και για τα αποστάγματα, τον ζύθο και την γαστρονομία. Όλα τους περιμένουν για μια θέση στην βιβλιοθήκη σας!

Latest News

Συνδρομή

Γραφτείτε συνδρομητές στο περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ, την παλαιότερη ελληνική επιστημονική έκδοση στον Αμπελοοινικό χώρο.

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε νέα μας? Γραφτείτε στο Newsletter μας!

Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Περισσότερα…