Ιστοσελίδα

 • Τι μπορεί κάποιος να βρει στην ιστοσελίδα σας;

  Το oinologia.com.gr δεν είναι ένα στατικό website, αλλά ενημερώνεται σε σχεδόν καθημερινή βάση με νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις.

 • Τι ειδήσεις θα διαβάσω στην ιστοσελίδα σας;

  Συγκεντρώνουμε και παρουσιάζουμε τις διάφορες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν προκειμένου να τις σημειώσετε στην ατζέντα σας, καθώς και γενικότερες ειδήσεις εντός και εκτός συνόρων, που αφορούν τόσο το κρασί όσο την μπίρα και τα αποστάγματα. Επιπλέον, στην ιστοσελίδα μας μπορεί κάποιος να βρει αγγελίες προσφοράς και ζήτησης μηχανολογικού εξοπλισμού, εργασίας και όχι μόνο.

 • Μπορώ να δω κι εγώ αναρτημένα στην ιστοσελίδα σας τα νέα της επιχείρησής μου ή την αγγελία μου;

  Φυσικά. Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας αποστέλλοντας email με το δελτίο τύπου και το σχετικό φωτογραφικό υλικό ή την αγγελία σας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Σημειώστε ότι τα δελτία τύπου είναι ένα είδος διαφήμισης και εμείς στο περιοδικό παρέχουμε αυτήν την υπηρεσία χωρίς κανένα προσωπικό οικονομικό κέρδος.

  • Προσπαθούμε να ανεβάζουμε ότι υλικό μας αποστέλλετε όμως, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας μας, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να καθυστερήσει ή ακόμα και να διακοπεί η ανάρτησή του. Μην ξεχνάτε, λοιπόν, ότι όσο νωρίτερα αποστείλετε το δελτίο τύπου σας τόσο πιθανότερη κάνετε την έγκαιρη ανάρτησή του.
  • Δελτία τύπου σε μορφή pdf, jpg ή κάποια άλλη μορφή η οποία δεν μεταφέρεται σε αρχείο κειμένου υπάρχει πιθανότητα να μην αναρτηθούν. Το ίδιο ισχύει για δελτία τύπου χωρίς φωτογραφικό υλικό.
  • Όλες οι αγγελίες παραμένουν ενεργές στο website μας για δύο μήνες εκτός και αν υπάρχει ενημέρωση για τη λήξη τους ή για την παράτασή τους.

 • Μπορώ να βάλω banner της επιχείρησής μου στην ιστοσελίδα σας;

  Βεβαίως, απλά ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για τις τιμές και τα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά.

 • Στέλνετε newsletters; Τι ενημέρωση θα μου παρέχουν;

  Στέλνουμε newsletters όταν απαιτείται. Μέσω αυτών μπορείτε να ενημερωθείτε για την κυκλοφορία των καινούριων τευχών, την παρουσία μας σε εκθέσεις, την δημιουργία διαγωνισμών ή προσφορών, την πραγματοποίηση ημερίδων κ.λ.π. Με λίγα λόγια, τα τελευταία νέα μας και τα μελλοντικά σχέδιά μας. Επίσης, μέσω των ίδιων newsletter πολλές φορές προωθούμε ειδήσεις, που μπορεί να μην αφορούν αποκλειστικά το περιοδικό, αλλά γενικά τον κλάδο του κρασιού, της μπύρας και των αποσταγμάτων και οι οποίες κρίνουμε ότι αξίζουν την προσοχή όλων μας.

Τα νέα μας

Latest News

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε νέα μας? Γραφτείτε στο Newsletter μας!

Παρακαλούμε εισάγετε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «ΕΓΓΡΑΦΗ»:

Επικοινωνία

Τηλέφωνο:
210.67 16 932

Ημέρες λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή

Ώρες λειτουργίας:
10.00 - 18.00

Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Περισσότερα…