ΑΡΧΙΚΗ
9:00 - 17:00
210-6716932
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Το περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ σε συνεργασία με το περιοδικό ALL PACK διοργανώνει ημερίδα με τίτλο "ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΕΤΙΚΕΤΑ ΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ: Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ" στα πλαίσια των εκθέσεων SYSKEVASIA και PLASTICA 2014.

Περισσότερα...
 
 

Οι Δρόμοι του Κρασιού της Πελοποννήσου στη Θεσσαλονίκη

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

oinoi peloponnisou

Κλασικές ετικέτες, καινούργιες προτάσεις, πειραματικές οινοποιήσεις, παλιές σοδιές… οτιδήποτε έχει να επιδείξει ο Πελοποννησιακός αμπελώνας.

Οινογευσιγνωσία Γαία Οινοποιητική @ Safka

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Οινογευσιγνωσία Γαία Οινοποιητική @ Safka

Μια σπουδαία ευκαιρία να δοκιμάσετε τον γνωστό σε όλους Θαλασσίτη, σε φρέσκια εμφιάλωση καθώς και να τον συγκρίνετε γευστικά με την περασμένη από βαρέλια (δρυός και ακακίας) εκδοχή του.

Ετήσια Γευσιγνωσία Αίολος Α.Ε.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

aiolos

Η δυναμική ομάδα του Αιόλου “ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ” μας προσκαλεί όπως κάθε χρόνο στη παρουσίαση νέων αλλά και παλιών προϊόντων, εσοδειών και συνεργασιών για τη περίοδο 2014-2015.

Wine & Sommelier Expert Course by Genius in Gastronomy & Oenophorum

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Wine & Sommelier Expert Course

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που η δομή του και οι θεματικές του ενότητες στηρίζονται πάνω σε πρότυπα και στάνταρντ λειτουργίας αντίστοιχων προγραμμάτων διεθνών πανεπιστήμιων.

Wine Connoisseur Course από την Genius in Gastronomy

ΤΡΙΤΗ 7 - ΠΕΜΠΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

genius in gastronomy

Aπευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γίνουν κοινωνοί και γνώστες του κρασιού, είτε είναι λάτρεις είτε επίδοξοι επαγγελματίες.

Το Wine Style παρουσιάζει το Chateau Nico Lazaridi

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Chateau Nico Lazaridi

Μερικά από τα πιο εμβληματικά κρασιά της Δράμας, τα κρασιά του Chateau Nico Lazaridi, θα δοκιμαστούν και θα συνδυαστούν με ένα ξεχωριστό μενού.

 
 

wine-is-a-passport-to-the-world.jpg
 

registrations

 
 
  
  • Languedoc

    Με τις χειρότερες βροχοπτώσεις, από 60 χρόνια, δοκιμάζεται η περιοχή Languedoc

     
  • Βερολίνο

    Το κρασί βελτιώνει την βραχυπρόθεσμη μνήμη...

     
  • Γαλλία

    Η νέα μόδα στα αφρώδη: λευκές φιάλες και σερβίρισμα με πάγο...

     
  • Λονδίνο

    Συνεχώς αυξανόμενος ο αριθμός των γυναικών Masters of Wine...

     
  • Ρωσία

    Η Ρωσία θα έχει σχεδόν διπλασιάσει τους αμπελώνες της μέχρι το 2020...

     
  • Bordeaux

    "Καταγγελίες κατά" αμπελώνα με την υποψία κατάχρησης φυτοφαρμάκων...

     
  • Ιταλία

    Τα GM αμπέλια ισοδυναμούν με όπλα μαζικής καταστροφής...

     
  • Αυστραλία

    Προειδοποιήσεις για την χρήση του ονόματος "orange wine"...

     
  • Νότια Αφρική

    Τα νοτιοαφρικάνικα κρασιά πάνω από £10 είναι φανταστικά...

     
  • Νέα Υόρκη

    Τα μεθυσμένα ψάρια είναι πιο πιθανά να ηγηθούν...

     
  • Ηνωμένες Πολιτείες

    Μαθητές ισχυρίζονται ότι εφεύραν ποτό που δεν προκαλεί hangover...

     
  • Βρετανία

    Οι Βρετανοί παραδέχονται ότι δεν γνωρίζουν πολλά για το κρασί...

     

 

Το απόσταγμα της Σεμέλης: Νέα εμφιάλωση, νέα εμφάνιση

Το απόσταγμα της Σεμέλης: Νέα εμφιάλωση, νέα εμφάνιση

Το απόσταγμα της Σεμέλης, ένα από τα πιο φίνα αποστάγματα που παράγονται στην Ελλάδα, κυκλοφόρησε τη νέα του εμφιάλωση, με νέα, πιο μοντέρνα εμφάνιση.

 

Η Genius in Gastronomy πάει... VOREIA!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 - ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

genius in gastronomy

Η Φθινοπωρινή εξόρμηση της Genius in Gastronomy συνδυάζει γνώση, γευσιγνωσία και διασκέδαση.