ΑΡΧΙΚΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Kυκλοφόρησε η eνολογία Μαρτίου

Κυκλοφόρησε το τεύχος του Μαρτίου 2015 του δωρεάν μηνιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού μας eΝΟΛΟΓΙΑ. Διαβάστε το εδώ.

Οι νέες προσφορές για τον μήνα Μάρτιο

Για όλο τον μήνα Μάρτιο 2015 θα βρείτε… όχι ένα, όχι δύο, αλλά ΟΚΤΩ βιβλία σε έκπτωση! Παραγγείλτε τα εδώ.

Kυκλοφόρησε η eνολογία Φεβρουαρίου

Κυκλοφόρησε το τεύχος του Φεβρουαρίου 2015 του δωρεάν μηνιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού μας eΝΟΛΟΓΙΑ. Διαβάστε το εδώ.

Με Κρασί και Ελληνικά: το νέο βιβλίο της δημοσιογράφου γεύσης Νίκης Μηταρέα


Είναι ένα βιβλίο που θα σας παρακινήσει να εκτιμήσετε την αξία της μαγειρικής και τις αξεπέραστες συνταγές  που ευωδιάζουν Ελλάδα.

Στον 1ο μήνα Διαγωνισμού Ampelicious Art: Περισσότερες από 200 συμμετοχές!


Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται ο διαγωνισμός «Ampelicious inspiration for Art creation» που διοργανώνει η Οινοποιία Αφοί Γεωργιάδη.

Τα Γένεσις λευκό και Δάκρυ του Πεύκου στο Tοp-10 των Del Monego και Larsson

οινοποιία κεχρή


Tα Γένεσις λευκό και Δάκρυ του Πεύκου στο Top-10 τυφλής γευστικής δοκιμής ελληνικών κρασιών, των δύο από τους καλύτερους sommeliers στον κόσμο.

Χιλή

Concha y Toro: κρασιά του στυλ της δεκαετίας του '70, λιγότερο ξύλο, πρώιμος τρύγος.

Ιταλία

Eπιστροφή στο παρελθόν: Nebbiolo με έντονες τανίνες και ελαφρά ερυθρό χρώμα.

Ισπανία

Αλκοτέστ και στους πεζούς, προτείνει η Γενική Διεύθυνση Τροχαίας!

Ιταλία

Η φιάλη από ξύλο που μιμείται την παλαίωση των κρασιών στα βαρέλια κατ' οίκον.

Γερμανία

Η Γερμανία θα ξεπεράσει σε κατανάλωση κρασιού την Ιταλία το 2018.

Βουργουνδία

Συνεχώς χαμηλότερη, από χρονιά σε χρονιά, η παραγωγή στην Βουργουνδία.

Βέλγιο

Καινούρια βέλγικη μπύρα για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου!

Αυστραλία

Δεν έχεις αυτοκίνητο; Τότε δεν έχεις δικαίωμα να πιεις κρασί!

Γερμανία

Απειλή για τα σταφύλια στην Γερμανία μετά από Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία.

Γαλλία

Οι σκιτσογράφοι του Charlie Hebdo, είχαν σχεδιάσει ετικέτες κρασιού.

Ένα μενού με τα κρασιά του κτήματος Κοκοτού στο Air Lounge Bar του Fresh Hotel


13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Τα κρασιά του κτήματος Κοκοτού παντρεύονται με τις δημιουργίες της Chef Nόης Ιωαννίδου.

Οινοποιία Μπουτάρη: Γευσιγνωσία παλαιών σοδειών & πειραματικής οινοποίησης


7-9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Θα παρουσιάσει μεγάλο αριθμό οίνων από τα 1980, 1990, 2000, ακόμα και από τα 1975 και 1977.

Kύκλος 2ος Θεματικών Σεμιναρίων Οινογευσίας από την «Εvoin Εvan Οινικοί Σύμβουλοι»


4-18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Τρία αλληλένδετα και συνάμα αυτοτελή σεμινάρια για τις ποικιλίες, γεύσεις και αρώματα.

Οινογνωσία των κρασιών του Κτήματος Παπαργυρίου στο εστιατόριο Safka


4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Tα κρασιά συνδιάζονται με ένα μενού βασισμένο αποκλειστικά στις συγκεκριμένες ετικέτες.

Γευσιγνωσία του Wine Club Thessaloniki'96: «Merlot: τα στυλ και η ουσία»


25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Με πορφυρό χρώμα, πυκνό φρούτο, μαλακό σώμα & βελούδινο τελείωμα... είναι άκρως γοητευτικό.

Οινογνωσία των οινοποιείων Κατώγι Αβέρωφ και Στροφιλιά στο εστιατόριο Safka

safka
11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Μια συναρπαστική οινογευσιγνωσία από το Μέτσοβο ως την Ανάβυσσο και την Πελοπόννησο.

Voreia Stout: Η νέα ετικέτα της Μικροζυθοποιίας Σερρών


H Μικροζυθοποιία Σερρών & Βορείου Ελλάδος «Siris MicroBrewery» εισάγει την πρώτη Ελληνική Stout μπύρα.

wine-is-win-with-an-e-on-the-end.jpg