ΑΡΧΙΚΗ
9:00 - 17:00
210-6716932
Το καλάθι σας είναι άδειο.

 
 
Το βιβλίο «Οικολογικό Κρασί» βρίσκεται σε προσφορά
 Από την 5η μέχρι και την 30η Νοεμβρίου θα βρείτε το βιβλίο «ΟΙKOΛΟΓΙΚΟ ΚΡΑΣΙ» του Παναγιώτη Τσέτουρα στην ειδική τιμή των 16,00 ευρώ. Παραγγείλτε το εδώ.
 
Και το e-shop μας συνεχίζει να εμπλουτίζεται...
 Aπό την 11η Νοεμβρίου μπορείτε να προμηθευτείτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα τα βιβλία «ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΗ 2011» και «ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΗ 2013».
 
Kυκλοφόρησε η eνολογία Νοεμβρίου
 Κυκλοφόρησε το τεύχος του Νοεμβρίου 2014 του δωρεάν μηνιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού μας eΝΟΛΟΓΙΑ. Διαβάστε το εδώ.
 
:: ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ NEA ::
 

To Wine Style παρουσιάζει: Bubbling in Greece

ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Γευσιγνωσία των πιο αντιπροσωπευτικών Ελληνικών αφρωδών κρασιών, τρόποι παρασκευής, ποικιλίες και σύγχρονες τάσεις στην Ελληνική και παγκόσμια αγορά.

Ένα βιωματικό Weekend Οινογνωσίας στον «Οίνο τον Αγαπητό»

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 - ΚΥΡΙΑΚΗ 30 Ν0ΕΜΒΡΙΟΥ 2014

oinos o agapitos

Περιλαμβάνει 4 τέσσερα επίπεδα εκπαίδευσης, ταυτόχρονη δοκιμή επίλεκτων κρασιών και οπτικοακουστική υποστήριξη.

Χάρτης των Γεύσεων 2014

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 - ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

xartis ton geuseon

Περισσότερους από 90 οινοποιούς, περισσότερες από 500 ετικέτες, ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων και μία σειρά εκδηλώσεων στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Τα κρασιά του Άγγελου Ρούβαλη στην κάβα Topritsikas

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Ο Άγγελος Ρούβαλης, συμμετέχοντας στις παράλληλες εκδηλώσεις του Χάρτη των Γεύσεων, προσκαλεί τους λάτρεις του κρασιού και όχι μόνο σε μια ενδιαφέρουσα γευστική δοκιμή.

Tο Wine Style παρουσιάζει το Κτήμα Χατζηβαρίτη

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Μια από τις πιο ιστορικές οινικές περιοχές της Ελλάδας, και ο Βαγγέλης Χατζηβαρίτης θα είναι ο ιδανικός οικοδεσπότης για μια μοναδική εμπειρία, γαστρονομικών συνδυασμών και εναλλαγών.

To Wine Not? παρουσιάζει ένα κύκλο workshops

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

To Wine Not? παρουσιάζει ένα κύκλο workshops με χαρακτήρα γευσιγνωσίας, με στόχο την εξοικείωση του κοινού με το χώρο του κρασιού.

 
 

spit-or-swallow.jpg
 

   
 

registrations

 
   

 
 
  
  • Αυστραλία

    Δίψασε, “προσγείωσε” το αεροπλάνο του και πήγε στο μπαρ!

     
  • Λονδίνο

    Οι νεότερες γενιές καταναλώνουν λιγότερο αλκοόλ από τους 60αρηδες

     
  • Languedoc

    Με τις χειρότερες βροχοπτώσεις, από 60 χρόνια, δοκιμάζεται η περιοχή Languedoc

     
  • Βερολίνο

    Το κρασί βελτιώνει την βραχυπρόθεσμη μνήμη...

     
  • Γαλλία

    Η νέα μόδα στα αφρώδη: λευκές φιάλες και σερβίρισμα με πάγο...

     
  • Λονδίνο

    Συνεχώς αυξανόμενος ο αριθμός των γυναικών Masters of Wine...

     
  • Ρωσία

    Η Ρωσία θα έχει σχεδόν διπλασιάσει τους αμπελώνες της μέχρι το 2020...

     
  • Bordeaux

    "Καταγγελίες κατά" αμπελώνα με την υποψία κατάχρησης φυτοφαρμάκων...

     
  • Ιταλία

    Τα GM αμπέλια ισοδυναμούν με όπλα μαζικής καταστροφής...

     
  • Αυστραλία

    Προειδοποιήσεις για την χρήση του ονόματος "orange wine"...

     
  • Νότια Αφρική

    Τα νοτιοαφρικάνικα κρασιά πάνω από £10 είναι φανταστικά...

     
  • Νέα Υόρκη

    Τα μεθυσμένα ψάρια είναι πιο πιθανά να ηγηθούν...

     
 

Το απόσταγμα της Σεμέλης: Νέα εμφιάλωση, νέα εμφάνιση

Το απόσταγμα της Σεμέλης: Νέα εμφιάλωση, νέα εμφάνιση

Το απόσταγμα της Σεμέλης, ένα από τα πιο φίνα αποστάγματα που παράγονται στην Ελλάδα, κυκλοφόρησε τη νέα του εμφιάλωση, με νέα, πιο μοντέρνα εμφάνιση.

 

Η Genius in Gastronomy πάει... VOREIA!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 - ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

genius in gastronomy

Η Φθινοπωρινή εξόρμηση της Genius in Gastronomy συνδυάζει γνώση, γευσιγνωσία και διασκέδαση.