Το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων & Αλκοολούχων Ποτών

Την 13η Ιουνίου 2016 , μετά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων & Αλκοολούχων  Ποτών και τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου συγκροτήθηκε σε σώμα. Η συγκρότηση σε σώμα έγινε κάτω από συναινετικό πνεύμα με ομόφωνη αποδοχή της πρότασης όλων των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.  

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:
Πρόεδρος : Νίκος Καλογιάννης
Α΄ Αντιπρόεδρος : Κώστας Ράπτης
Β’ Αντιπρόεδρος : Λάμπρος Πάσχος
Γενικός Γραμματέας : Χάρης Μαυράκης
Έφορος : Κώστας Τσιλιλής
Μέλη : Δημήτρης Σπέντζας, Γιάννης Αναστασόπουλος    
Αναπληρωματικό Μέλος : Αναστάσιος Σύρος

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. συνδυάζει και αντικατοπτρίζει την επιβράβευση και εμπιστοσύνη των μελών στα πρόσωπα της προηγούμενης διοίκησης που επανεκλέχθηκαν καθώς και την απαραίτητη ανανέωση με τρία νέα μέλη.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, έχει μεγάλο έργο να επιτελέσει, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικά θέματα του κλάδου, τόσο σε επίπεδο Πολιτείας όσο σε Κοινοτικό και Διεθνές επίπεδο.

Η τήρηση και ο σεβασμός της εφαρμογής της ισχύουσας νομοθεσίας (Εθνικής & Κοινοτικής) από όλους τους εμπλεκομένους (Παραγωγούς, Πολιτεία, Υπηρεσίες, Φορείς) είναι θέμα αυτονόητο αλλά και τόσο δύσκολο στην εφαρμογή του.

Η επικαιροποίηση των στόχων του, η χάραξη της πολιτικής του Κλάδου, οι νέες δράσεις εστιασμένες στην αναβάθμιση της εικόνας των ελληνικών αλκοολούχων ποτών καθώς και οι συνεργασίες  με φορείς / επιχειρήσεις  της  αλυσίδας αξίας των ποτών, για  ένα ασφαλέστερο περιβάλλον κατανάλωσης αλκοόλ μέσω πρωτοβουλιών   προώθησης της υπεύθυνης κατανάλωσης, είναι μερικά από τα θέματα που κατά προτεραιότητα θα απασχολήσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Όλοι οι εκλεγέντες δήλωσαν αποφασισμένοι να προσφέρουν το χρόνο και την εμπειρία τους για την ευόδωση των στόχων του Συνδέσμου.

Last modified on Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2016 22:10
Tagged under
Share this article

Τα νέα μας

Latest News

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε νέα μας? Γραφτείτε στο Newsletter μας!

Παρακαλούμε εισάγετε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «ΕΓΓΡΑΦΗ»:

Επικοινωνία

Τηλέφωνο:
210.67 16 932

Ημέρες λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή

Ώρες λειτουργίας:
10.00 - 18.00

Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Περισσότερα…