Συνάντηση της ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. με τον κο Μάρκο Μπόλαρη

Την Πέμπτη 1/9/2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κo Μάρκο Μπόλαρη με την ΠΑΝ.Ε.Π.Ο ύστερα από το σχετικό αίτημα που κατέθεσε η Ένωση.

Η συνάντηση που διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα αποτελεί την έναρξη ενός συνεχούς, δημιουργικού και εποικοδομητικού Διαλόγου γύρω από θέματα μείζονος κι ελάσσονος σημασίας που διαμορφώνουν και διαμορφώνονται από την καθημερινότητα του κλάδου, δηλαδή διαμορφώνονται και διαμορφώνουν κομμάτι της πολιτικής, οικονομικής και πολιτισμικής καθημερινότητας της σύγχρονης Ελληνικής κοινωνίας.

Κατά την συνάντηση, εκπρόσωποι του Δ.Σ. της ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. έθεσαν στον κο Μπόλαρη κρίσιμα θέματα που αφορούν το επάγγελμα του Πτυχιούχου Οινολόγου και Τεχνολόγου Ποτών, αλλά και δομικά θέματα του αμπελοοινικού κλάδου.

Ο Υπουργός από την μεριά του, γνώστης των θεμάτων, κάνοντας κρίσιμες διευκρινιστικές παρεμβάσεις, επισήμανε στους εκπρόσωπους της ΠΑΝ.Ε.Π.Ο τις σύγχρονες λειτουργικές αναγκαιότητες του κλάδου των οίνων και ποτών στο σύνολο του.

Last modified on Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016 00:29
Tagged under
Share this article

Τα νέα μας

Latest News

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε νέα μας? Γραφτείτε στο Newsletter μας!

Παρακαλούμε εισάγετε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «ΕΓΓΡΑΦΗ»:

Επικοινωνία

Τηλέφωνο:
210.67 16 932

Ημέρες λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή

Ώρες λειτουργίας:
10.00 - 18.00

Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Περισσότερα…