Σεμινάριο Οργανοληπτικής Δοκιμής Αφρωδών Οίνων Καμπανίας από την ΠΑΝ.Ε.Π.Ο.

Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Οινολόγων, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της δια βίου εκπαίδευσης των επαγγελματιών του αμπελοοινικού κλάδου διοργανώνει εργαστήριο οργανοληπτικής δοκιμής σε τυπικά δείγματα growers Champagne (ΓΑΛΛΙΑ), σαν συνέχεια της προηγουμένης εκδήλωσης που είχε πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2015.  

Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. θεωρεί ότι η συνεχής κατάρτιση και πληροφόρηση των μελών της, αλλά και των στελεχών του οινικού κλάδου είναι κρίσιμος παράγοντας στην ανάπτυξη του χώρου.  

Στο εργαστήριο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις διαφορετικές τεχνικές στην παραγωγή αφρωδών οίνων από την περιοχή της Καμπανίας (Champagne) και τις πρόσφατες αλλαγές στην νομοθεσία και στους τρόπους παραγωγής σαμπάνιας, αλλά και να εκτιμήσουν οργανοληπτικά 12 διαφορετικούς τύπους αυτών μαζί με πολλές πληροφορίες για την κάθε περιοχή παραγωγής και τα τεχνικά χαρακτηριστικά κάθε τύπου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας 31ης Οκτωβρίου 2016 και ώρα 6:00μ.μ. στην αίθουσα "Οργανοληπτικού Ελέγχου" του Τμήματος Οινολογίας & Τεχνολογίας Ποτών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Σημειώνουμε ότι η εισήγηση θα γίνει από τον κ. Δημήτρη Σκουτέλα, έμπειρο οινολόγο & μέλος της ΠΑΝ.Ε.Π.Ο., με σημαντική προϋπηρεσία στον κλάδο και ειδικότερα με την περιοχή της Καμπανίας, όπου και εργάζεται και τον κ. Λάζαρο Γατσέλο AIWS οινολόγο και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΝ.Ε.Π.Ο.  

Κόστος : 80 ευρώ (65 ευρώ για μέλη της ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. με τακτοποιημένες οικονομικές εισφορές)

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο είναι απαραίτητη η προεγγραφή με κατάθεση του ποσού.
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι τα 10 άτομα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Last modified on Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 12:19
Tagged under
Share this article
Download attachments:

Τα νέα μας

Latest News

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε νέα μας? Γραφτείτε στο Newsletter μας!

Παρακαλούμε εισάγετε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «ΕΓΓΡΑΦΗ»:

Επικοινωνία

Τηλέφωνο:
210.67 16 932

Ημέρες λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή

Ώρες λειτουργίας:
10.00 - 18.00

Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Περισσότερα…