Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση Syskevasia 2016 – το Σημείο Αναφοράς για εκθέτες και επισκέπτες, η 15η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων και Logistics που έλαβε χώρα 8-11 Οκτωβρίου στο Athens Metropolitan Expo, το καλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδος.

240 εκθέτες (23,31% αύξηση σε σχέση με το 2014) και 15.000 επισκέπτες (20,75% αύξηση σε σχέση με το 2014) έδωσαν βροντερό παρόν στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της Ελλάδος στο χώρο της συσκευασίας. Από την μία πλευρά οι εκθέτες με νέες πρωτοποριακές ιδέες, καινοτόμα προϊόντα, ρομποτική, καινούργιες συσκευασίες και μηχανήματα για κάθε χρήση και με πρωτότυπα συστήματα προβολής και προώθησης και από την άλλη ποιοτικοί και σχετικοί επισκέπτες από τους κλάδους των τροφίμων, ποτών, αγροτικών προϊόντων, φαρμάκων, καλλυντικών και πολλών άλλων, όπου ήρθαν από όλα τα μέρη της χώρας αλλά και από εξωτερικό ήρθαν σε επικοινωνία γεμίζοντας με αισιοδοξία τον τομέα της συσκευασίας.

Η ικανοποίηση των εκθετών και δυνητικών επισκεπτών/εκθετών ήτανε τέτοια που αρκετοί δήλωσαν την συμμετοχή τους για την επόμενη Syskevasia, με μεγαλύτερα και καλύτερα περίπτερα. Σημαντικό επίσης παρόν έδωσαν ξένες εταιρείες από Τουρκία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ιταλία, Φινλανδία και Ισραήλ.

Επίσης, και οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με την χορηγία της 3ΕΚ Οργάνωση Εκθέσεων κατά την διάρκεια της έκθεσης είχαν μεγάλη ζήτηση και στέφθηκαν με επιτυχία με τους φορείς και τους εκθέτες που οργάνωσαν τις εκδηλώσεις και τις ημερίδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους συμμετέχοντες για την επόμενη φορά.

Η επιτυχία της έκθεσης για άλλη μια φορά οφείλεται σε όλους μας, οργανωτές, εκθέτες, επισκέπτες αλλά και στους συνεργάτες, φορείς και υποστηρικτές που με τη σειρά τους προβάλλανε την έκθεση μέσω έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων.

Η έκθεση Syskevasia μεγαλώνει, προχωράει και εξελίσσεται με τους ανθρώπους της να καταβάλλουν τη μέγιστη προσπάθειά τους για την βελτιστοποίηση των υπηρεσιών της προς όλους (εκθέτες, επισκέπτες και συνεργάτες) και θα επιστρέψει τον Οκτώβριου του 2018 με νέες ιδέες, εξαγωγικό προσανατολισμό και παρουσιάσεις μαζί με την έκθεση Plastica 2018– 10η Διεθνής Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων & Καλουπιών στον ίδιο χώρο.

Last modified on Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016 12:08
Tagged under
Share this article

Τα νέα μας

Latest News

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε νέα μας? Γραφτείτε στο Newsletter μας!

Παρακαλούμε εισάγετε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «ΕΓΓΡΑΦΗ»:

Επικοινωνία

Τηλέφωνο:
210.67 16 932

Ημέρες λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή

Ώρες λειτουργίας:
10.00 - 18.00

Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Περισσότερα…