Η έκθεση Chem 2017 μαζί με τις ειδικές ενότητες Ecolink και HealthLab είναι προ των πυλών!

Η έκθεση Chem 2017 (10η Έκθεση Χημικών, Εξοπλισμού & Ποιοτικού Ελέγχου) παράλληλα με τις ειδικές ενότητες Ecolink (Παρουσίαση Νερού) και HealthLab (Παρουσίαση Εργαστηριακού Εξοπλισμού, Τεχνολογίας Υγείας & ΒιοΕπιστημών) είναι προ των πυλών και ετοιμάζονται να υποδεχθούν εκθέτες και επισκέπτες στις 24-26 Νοεμβρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C Παιανίας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι σε σχέση με την προηγούμενη Chem υπάρχει αύξηση των συμμετοχών της τάξης του 40% είτε από εταιρείες που απείχαν τα τελευταία χρόνια είτε από νέες εταιρείες του κλάδου. Επίσης, εκτός από την αύξηση των συμμετοχών, αύξηση παρατηρείται και στο κομμάτι των εκδηλώσεων όπου θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα με την έκθεση και καθ’όλη την διάρκειά της σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες.

Οι εκδηλώσεις αυτές είναι από φορείς και συνεργάτες όπως και από εκθέτες, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν τα συνέδρια, τις ημερίδες και τις ομιλίες τους ως εξής:
1) Ομιλία: Σύγχρονοι Βιοχημικοί Αναλυτές -Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Χημείας - Κλινικής Βιοχημείας - www.eekx-kb.gr  
2)  Ημερίδα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης - www.esyd.gr  
3) Ομιλία: Προγεννητικός Έλεγχος Γενετικών Νοσημάτων: Παρόν & Μέλλον-Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων - www.pev.gr
4) Συνέδριο: Καινοτομία και Επιχειρείν στη Χημική Βιομηχανία στην Ελλάδα του 21ου Αιώνα. Προβλήματα & Προοπτικές-Ένωση Ελλήνων Χημικών – www.eex.gr  
5)  Ομιλία: Φασματοσκοπία Ατομικής Απορρόφησης - Εγκεκριμένη μέθοδος για διάφορες εφαρμογές - Analytik Jena
    Ομιλία:Ο νέος στοιχειακός αναλυτής CompEAct του οίκου Analytik Jena-ALS Αναλυτικά Εργαστηριακά Συστήματα Χημικής Ανάλυσης ΑΕΒΕ - www.alssa.gr  
6) Ημερίδα: Βιομηχανία Τροφίμων & Περιβάλλον-Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων – www.petet.org.gr
7) Παρουσιάσεις από Εκθέτες μας όπως HELLAMCO ΑΕ, ΣΕΛΙΔΗ Α. ΑΦΟΙ ΑΕ – ΑΝΤΙΣΕΛ, ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΕ, SUSTCHEM ENGINEERING, ACTIVE LAB, 3S - SAFELY SERVING SCIENCE

Με την έκθεση Chem 2017 να είναι πιο δυναμική και πιο μεγάλη και ταυτόχρονα με τις δύο παρουσιάσεις Ecolink & HealthLab είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία τόσο για έκθετες όσο και για τους επαγγελματίες επισκέπτες ώστε να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα και τις νέες τεχνολογίες που θα προβληθούν αλλά και να παρακολουθήσουν τις σημαντικές για τον χώρο αυτό εκδηλώσεις.

Για αναλυτικές πληροφορίες για την έκθεση αλλά και για τις εκδηλώσεις επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες μας www.chem-ecolink.gr και www.healthlab-expo.gr.

Σας περιμένουμε 24-26 Νοεμβρίου στο M.E.C Παιανίας στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στον χώρο της Χημείας!

Last modified on Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 17:13
Tagged under
Share this article

Τα νέα μας

Latest News

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε νέα μας? Γραφτείτε στο Newsletter μας!

Παρακαλούμε εισάγετε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «ΕΓΓΡΑΦΗ»:

Επικοινωνία

Τηλέφωνο:
210.67 16 932

Ημέρες λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή

Ώρες λειτουργίας:
10.00 - 18.00

Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Περισσότερα…