26-29 Ιανουαρίου 2018: Ημέρες Καριέρας στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Στο πλαίσιο της 5ης Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία ανοίγει τις πόρτες της από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου 2018 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, εγκαινιάζεται το ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECT, όπου θα διεξαχθεί η δράση #JobDays. Αποτελεί μία πρωτοβουλία της έκθεσης τροφίμων και ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ σε συνεργασία με το skywalker.gr στο πλαίσιο δράσεων του «Επί το έργον».

Με το βλέμμα στραμμένο στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και της επενδυτικής δραστηριότητας, η 5η  Έκθεση Τροφίμων & Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ ανεβάζει ακόμη υψηλότερα τον πήχη επενδύοντας στις γόνιμες επιχειρηματικές συναντήσεις.

Εκπρόσωποι κορυφαίων ξενοδοχείων και εταιριών επισιτισμού θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν γόνιμες επαφές με επαγγελματίες, αλλά και εκπαιδευόμενους Σεφ, ξενοδοχειακούς και τουριστικούς υπάλληλους, καθώς και με παραγωγούς της έκθεσης. Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ αποτελεί το ιδανικό meeting point, καθώς αποτελεί πόλο έλξης νέων ανθρώπων με γνώσεις, κατάρτιση και δημιουργικές τάσεις. Εξάλλου η ΕΞΠΟΤΡΟΦ επενδύει στη γενιά του αύριο μέσα από τις παράλληλες εκδηλώσεις της, τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και τον διαγωνισμό μαγειρικής «Greek Chef» (https://goo.gl/r6SjSZ), τα οποία έχουν άρωμα φρεσκάδας, δημιουργίας και ελπίδας.   

Η δράση ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECT #JobDays, αφιερωμένη τόσο στην εργασία όσο και στις επιχειρηματικές συναντήσεις, είναι επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε, αφού περιλαμβάνει ημέρες διασύνδεσης των κορυφαίων τουριστικών επιχειρήσεων με τους υποψηφίους αλλά και τους παραγωγούς της έκθεσης οι οποίοι ξεχωρίζουν για τα προϊόντα και την τεχνογνωσία τους.

Από τις 26 ως τις 29 Ιανουαρίου 2018 στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του hall ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECT ξενοδοχειακές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις και να συλλέξουν τα βιογραφικά σημειώματα των επισκεπτών της δράσης #JobDays.

Η συμμετοχή των υποψηφίων στη δράση #JobDays είναι δωρεάν.

Last modified on Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 15:35
Tagged under
Share this article

Τα νέα μας

Latest News

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε νέα μας? Γραφτείτε στο Newsletter μας!

Παρακαλούμε εισάγετε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «ΕΓΓΡΑΦΗ»:

Επικοινωνία

Τηλέφωνο:
210.67 16 932

Ημέρες λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή

Ώρες λειτουργίας:
10.00 - 18.00

Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Περισσότερα…