Η Foodrinco είναι η νέα εταιρεία διανομής των κρασιών του Κτήματος Γ. Κοκοτού

Η εταιρεία Foodrinco ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας αποκλειστικής διανομής των κρασιών του Κτήματος Γ. Κοκοτού πανελλαδικά. Η συνεργασία έχει ξεκινήσει από την πρώτη του έτους και αφορά σε όλα τα κανάλια της αγοράς.

Το Κτήμα Γ. Κοκοτού βρίσκεται στην Σταμάτα Αττικής και, εδώ και τέσσερις δεκαετίες παράγει κρασιά από γηγενείς και διεθνείς ποικιλίες, τα οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην αγορά και έχουν αποσπάσει πολλές και σημαντικές διακρίσεις. Χάρη στην τοποθεσία του, αποτελεί αγαπημένο προορισμό αρχαρίων αλλά και έμπειρων οινόφιλων, σχολείων, καθώς και οικογενειών που επιθυμούν να έρθουν πιο κοντά στη διαδικασία της παραγωγής του κρασιού.

Σχολιάζοντας την συμφωνία, ο κ. Στέλιος Βυτόγιαννης, Εμπορικός Διευθυντής της Foodrinco, δήλωσε, «Το Κτήμα Γ. Κοκοτού είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο της νεότερης ιστορίας του αμπελώνα της Αττικής, αλλά και της Ελλάδας γενικότερα. Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τους ανθρώπους και τα κρασιά του Κτήματος στην οικογένεια της Foodrinco δεσμευόμενοι να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάρουν στην αγορά τη θέση που τους αξίζει».

Ο κ. Γιώργος Κοκοτός, ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Κτήματος Γ. Κοκοτού, συμπλήρωσε, «Στην Foodrinco και στους ανθρώπους της είδαμε έναν στρατηγικό συνεργάτη που μας συμπληρώνει σε όλα τα επίπεδα, πολύ περισσότερο από μία απλή εταιρεία διανομής των κρασιών μας. Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και από τις δύο πλευρές, πορευόμαστε μαζί από εδώ και πέρα».

Tagged under
Share this article

Τα νέα μας

E-shop

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μετράει στο σύνολό του 83 προϊόντα. Περιοδικά αλλά και βιβλία, για επαγγελματίες αλλά και για ερασιτέχνες, για το κρασί και το αμπέλι αλλά και για τα αποστάγματα, τον ζύθο και την γαστρονομία. Όλα τους περιμένουν για μια θέση στην βιβλιοθήκη σας!

Latest News

Συνδρομή

Γραφτείτε συνδρομητές στο περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ, την παλαιότερη ελληνική επιστημονική έκδοση στον Αμπελοοινικό χώρο.

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε νέα μας? Γραφτείτε στο Newsletter μας!

Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Περισσότερα…