Τεύχος νο. 52

Διαθέσιμο σε έντυπη μορφή
Description
  • Ο Ελληνικός αμπελώνας στις νέες περιβαλλοντικές συνθήκες
  • Πολυασπαρταμικό Κάλιο: Το νέο εργαλείο για την τρυγική σταθεροποίηση χωρίς ψύξη
  • Πως ο χαλκός αλλάζει την ζυμωτική διαδικασία και την οργανοληπτική ποιότητα των κρασιών
  • Η επίπτωση του χαλκού και των βαρέων μετάλλων στο αρωματικό προφίλ των κρασιών
  • Για ένα καλύτερο αρωματικό και φαινολικό δυναμικό στο αμπέλι
  • Τα κλαδέματα της αμπέλου: χειμερινό κλάδεμα παραγωγής όλων των σχημάτων
  • Οίνου Γνώση : «Γνωρίζεις για το κρασί; Η γνώση σου επηρεάζει την κατανάλωσή του;»
  • Από που προέρχονται οι ζυμομύκητες του κρασιού; ... μια «απίστευτη» ιστορία
  • Οινοσκόπιο

Κυκλοφορία: Ιούνιος 2017

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.

Τα νέα μας

Latest News

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε νέα μας? Γραφτείτε στο Newsletter μας!

Παρακαλούμε εισάγετε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «ΕΓΓΡΑΦΗ»:

Επικοινωνία

Τηλέφωνο:
210.67 16 932

Ημέρες λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή

Ώρες λειτουργίας:
10.00 - 18.00

Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Περισσότερα…