Τεύχος νο. 52

Διαθέσιμο σε έντυπη μορφή
Sales price 10,00 €
Discount
Description
  • Ο Ελληνικός αμπελώνας στις νέες περιβαλλοντικές συνθήκες
  • Πολυασπαρταμικό Κάλιο: Το νέο εργαλείο για την τρυγική σταθεροποίηση χωρίς ψύξη
  • Πως ο χαλκός αλλάζει την ζυμωτική διαδικασία και την οργανοληπτική ποιότητα των κρασιών
  • Η επίπτωση του χαλκού και των βαρέων μετάλλων στο αρωματικό προφίλ των κρασιών
  • Για ένα καλύτερο αρωματικό και φαινολικό δυναμικό στο αμπέλι
  • Τα κλαδέματα της αμπέλου: χειμερινό κλάδεμα παραγωγής όλων των σχημάτων
  • Οίνου Γνώση : «Γνωρίζεις για το κρασί; Η γνώση σου επηρεάζει την κατανάλωσή του;»
  • Από που προέρχονται οι ζυμομύκητες του κρασιού; ... μια «απίστευτη» ιστορία
  • Οινοσκόπιο

Κυκλοφορία: Ιούνιος 2017

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.

Τα νέα μας

E-shop

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μετράει στο σύνολό του 83 προϊόντα. Περιοδικά αλλά και βιβλία, για επαγγελματίες αλλά και για ερασιτέχνες, για το κρασί και το αμπέλι αλλά και για τα αποστάγματα, τον ζύθο και την γαστρονομία. Όλα τους περιμένουν για μια θέση στην βιβλιοθήκη σας!

Latest News

Συνδρομή

Γραφτείτε συνδρομητές στο περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ, την παλαιότερη ελληνική επιστημονική έκδοση στον Αμπελοοινικό χώρο.

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε νέα μας? Γραφτείτε στο Newsletter μας!

Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Περισσότερα…