Η έκθεση κρητικού κρασιού ΟιΝοτικά στην Αθήνα

Οι Οινοποιοί της Κρήτης οργανώνουν για πρώτη φορά στην Αθήνα, την έκθεση Κρητικού κρασιού ΟιΝοτικά στις 30 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Η οινική Κρήτη ταξιδεύει στην Αθήνα. Το «Wines of Crete» και 23 οινοποιεία του νησιού προσκαλούν επαγγελματίες και οινόφιλους να δοκιμάσουν πάνω από 200 ετικέτες κρητικού κρασιού.

Ωράριο έκθεσης:
[12:00- 14:00] για επαγγελματίες
[14:00 - 20:00] για το οινόφιλο κοινό

Τι θα δούμε στα ΟιΝοτικά της Αθήνας:

1. Σεμινάριο: Αναφορά στην "Οινική" Κρήτη (διάρκεια 1ώρα 30 λεπτά).
Σεμινάριο για την πολυδιάστατη αμπελοοινική ταυτότητα του νησιού. Εκπρόσωποι οινοποιοί και οινολόγοι από κάθε ζώνη, σε ρόλο εισηγητών, θα ξεδιπλώσουν τα χαρακτηριστικά των γηγενών ποικιλιών, του έντονου ανάγλυφου και των πολυποίκιλων εδαφών του τόπου τους. Η συμμετοχή γίνεται συμπληρώνοντας ειδική φόρμα στο www.winesofcrete.gr

2. ΟιΝικά Ανταμώματα (διάρκεια 30 λεπτά).
Οι συμμετέχοντες θα μπορούν σε μικρές ομάδες να δοκιμάσουν κρητικές ποικιλίες και να γνωρίσουν τους οινοποιούς που βρίσκονται πίσω από την ετικέτα. Η συμμετοχή γίνεται συμπληρώνοντας ειδική φόρμα στο www.winesofcrete.gr

3. Απολαμβάνοντας... Βιδιανό ή Κοτσιφάλι μέσα από διαδραστικές δραστηριότητες. Η συμμετοχή γίνεται συμπληρώνοντας ειδική φόρμα στο www.winesofcrete.gr (διάρκεια 15 λεπτά).

4. Wine Cinema
Σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να απολαύσουν το κρασί τους παρακολουθώντας βίντεο και φωτογραφίες του Wines of Crete.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.winesofcrete.gr για περισσότερες πληροφορίες!

ΟιΝοτικά, η Κρήτη στο ποτήρι σας.

Last modified on Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 11:13
Tagged under
Share this article

Τα νέα μας

E-shop

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μετράει στο σύνολό του 83 προϊόντα. Περιοδικά αλλά και βιβλία, για επαγγελματίες αλλά και για ερασιτέχνες, για το κρασί και το αμπέλι αλλά και για τα αποστάγματα, τον ζύθο και την γαστρονομία. Όλα τους περιμένουν για μια θέση στην βιβλιοθήκη σας!

Latest News

Συνδρομή

Γραφτείτε συνδρομητές στο περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ, την παλαιότερη ελληνική επιστημονική έκδοση στον Αμπελοοινικό χώρο.

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε νέα μας? Γραφτείτε στο Newsletter μας!

Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Περισσότερα…