Συνάντηση εργασίας με τον Τομεάρχη του Αγροτικού Τομέα στα γραφεία του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου

Συνάντηση εργασίας είχε στα γραφεία του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου ο Τομεάρχης του Αγροτικού τομέα της Νέας Δημοκρατίας κύριος Γιώργος Κασαπίδης με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Γ. Σκούρα και τον Διευθυντή κ. Θ. Γεωργόπουλο.

Έγινε καταγραφή και αποτίμηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο οινοπαραγωγικός κλάδος στην παραγωγή αλλά και στην εμπορία. Προβλήματα όπως η επιβολή του Ε.Φ.Κ., η παράνομη διακίνηση και λαθρεμπορία, κ.α. και συζητήθηκαν προτάσεις για τις οι ομάδες διαχείρισης προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ για το κρασί, το θεσμικό πλαίσιο του κλάδου, τον οινοτουρισμό, το πολλαπλασιαστικό υλικό αμπέλου κ.α. Ειδικότερα συζητήθηκε ο σχεδιασμός μακρόπνοης πολιτικής για το κρασί και την άμπελο.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τον κ. Κασαπίδη για το ενδιαφέρον που έδειξε για τα προβλήματα του κλάδου και ο κ. Κασαπίδης με τη σειρά του διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο πως η Νέα Δημοκρατία ήταν και θα είναι στο πλευρό των οινοπαραγωγών όχι μόνο στη θεωρία, αλλά και έμπρακτα με όποιον τρόπο μπορεί.

Last modified on Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 12:41
Tagged under
Share this article

Τα νέα μας

Latest News

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε νέα μας? Γραφτείτε στο Newsletter μας!

Παρακαλούμε εισάγετε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «ΕΓΓΡΑΦΗ»:

Επικοινωνία

Τηλέφωνο:
210.67 16 932

Ημέρες λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή

Ώρες λειτουργίας:
10.00 - 18.00

Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Περισσότερα…