Αιγιαλεία, Οίνοι και Οινοποιεία στο Winepoint

Την Κυριάκή 23/4 από τις 12.00' έως τις 18.00' το Winepoint διοργανώνει έκθεση - γευστική δοκιμή με θέμα: Αιγιαλεία, Οίνοι και Οινοποιεία.

Η περιοχή της Αιγιαλείας, βρίσκεται στα βορειοανατολικά του Νομού Αχαϊας και περιλαμβάνει τις περιοχές Αιγείρα, Ακράτα, Διακοπτό, μέχρι Αίγιο. Ο μοναδικός προσανατολισμός της περιοχής, σε συνδιασμό με τις μεγάλες υψομετρικές διαφορές και τα εύφορα εδάφη, αποτελούν ένα ιδανικό τόπο για καλλιέργειες και ιδιαίτερα για αμπελοκαλλιέργειες. Εδώ θα βρείτε να καλλιεργούνται με εξαιρετικά αποτελέσματα οι ποικιλίες Ροδίτης, Μαύρο Καλαβρυτινό, Μαυροδάφνη, Μοσχάτο Ρίου, Σιδερίτης, Λαγόρθι και άλλες γηγενείς και διεθνείς.

Το Winepoint συνεπές στην άποψη ότι κάθε κομμάτι της Ελλάδας αποτελεί και μία μοναδικού ενδιαφέροντος οινοπαραγωγική περιοχή, σας παρουσιάζει τους οίνους και τα οινοποιεία της Αιγιαλείας.

Συμμετέχουν δέκα οινοποιεία με πάνω από πενήντα ετικέτες και σας περιμένουν να τα γνωρίσετε δοκιμάζοντας τις δουλειές τους στο φιλόξενο χώρο του Winepoint.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Last modified on Σάββατο, 13 Μαΐου 2017 12:18
Share this article

Τα νέα μας

E-shop

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μετράει στο σύνολό του 83 προϊόντα. Περιοδικά αλλά και βιβλία, για επαγγελματίες αλλά και για ερασιτέχνες, για το κρασί και το αμπέλι αλλά και για τα αποστάγματα, τον ζύθο και την γαστρονομία. Όλα τους περιμένουν για μια θέση στην βιβλιοθήκη σας!

Latest News

Συνδρομή

Γραφτείτε συνδρομητές στο περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ, την παλαιότερη ελληνική επιστημονική έκδοση στον Αμπελοοινικό χώρο.

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε νέα μας? Γραφτείτε στο Newsletter μας!

Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Περισσότερα…