Έντονη παρουσιά των Ελληνικών κρασιών στην Vinexpo NY 2018

Η πρώτη έκθεση της Vinexpo στη Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε 5 και 6 Μαρτίου 2018 με πάνω από 500 οινοποιεία από 23 χώρες του κόσμου.

Η Enterprise Greece, η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού, νοίκιασε χώρο 90 τετραγωνικών μέτρων στο οποίο, εκτός από παρουσίαση των κρασιών από τους ίδιους τους οινοποιούς, υπήρχε και το «Wines of Greece» wine bar. Στο συγκεκριμένο περίπτερο παρευρέθησαν 23 ελληνικά οινοποιεία και περισσότερα από 50 κρασιά.


Στο wine bar οργανώθηκε παρουσίαση 14 κρασιών της Αττικής από 8 διαφορετικούς οινοπαραγωγούς και την ευθύνη της παρουσίασης είχε η Μαριάννα Μακρύγιαννη.

Ανεξάρτητα από το παραπάνω περίπτερο, στη Vinexpo NY 2018 έλαβαν μέρος και 3 ακόμη ξεχωριστά περίπτερα Ελλήνων οινοπαραγωγών καθώς και ένα ομαδικό.

Share this article

Τα νέα μας

E-shop

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μετράει στο σύνολό του 83 προϊόντα. Περιοδικά αλλά και βιβλία, για επαγγελματίες αλλά και για ερασιτέχνες, για το κρασί και το αμπέλι αλλά και για τα αποστάγματα, τον ζύθο και την γαστρονομία. Όλα τους περιμένουν για μια θέση στην βιβλιοθήκη σας!

Latest News

Συνδρομή

Γραφτείτε συνδρομητές στο περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ, την παλαιότερη ελληνική επιστημονική έκδοση στον Αμπελοοινικό χώρο.

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε νέα μας? Γραφτείτε στο Newsletter μας!

Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Περισσότερα…